Necunoscutul

Liam Neeson interpretează rolul unui doctor pe nume Martin Harris care soseşte la Berlin, împreună cu soţia sa Elizabeth (rol interpretat de January Jones), pentru o conferinţă de biotehnologie. Din cauza unei serviete care rămâne la aeroport, Martin este nevoie să ia un taxi pentru a o recupera. Este victima unui accident în urma caruia intră în comă timp de patru zile. Atunci când îşi revine din starea de inconştienţă într-un salon de spital, Martin Harris remarcă cu stupoare că propria soţie nu îl mai recunoaşte şi trăieşte acum impreuna cu un alt bărbat pe nume Martin Harris.

De aici începe o adevarată aventură pentru recuperarea identităţii. Personalul hotelului la care trebuia să se cazeze nu-i oferă nici un credit, autorităţile locale îl cred nebun, iar Martin începe sa creadă că-şi pierde minţile cu adevărat. Dar după apariţia unor asasini care-l hărţuiesc, Martin îşi dă seama că este ceva putred la mijloc. Ajutat de şoferita care a condus taxiul în timpul accidentului, pe nume Gina (rol interpretat de Diane Kruger) şi de un fost spion german, va reuşi să dezvăluie misterul din spatele acestei mari încurcături.

Realizat după romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul aduce pe marile ecrane o poveste enigmatică şi originală. Chiar dacă tema conspiraţiilor este foarte des folosită în filmele de acţiune şi thriller, Unknown a reuşit să mă facă să intru în atmosfera filmului, să mă ţină în suspans şi să-mi furnice pielea pe mine. Deşi filmul este criticat de unele persoane care l-au vizionat, mie mi se pare interesant şi palpitant. Are însă şi câteva moment de amuzament, puţin credibile.

Vă invit să-l urmăriţi şi să vă faceţi singuri o părere despre el!

The URI to TrackBack this entry is: https://simplestaridespirit.wordpress.com/2011/03/02/necunoscutul/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: