Nebunia Reducerilor

Site-urile cu reduceri  substanţiale la diferite servicii şi obiecte nu mai reprezintă o noutate. Vedeţi reclame  peste tot (pe diferite site-uri de cumpărături online, pe reţelele de socializare), primiţi oferte pe mail sau spam sau primiţi flyere pe stradă. Sunt peste tot reducerile lor! Ştiţi zicala „cu cât mai ieftin, cu atât mai bine!” şi dacă există şi calitate,  oferta e completă!

Site-urile cu super-reduceri ,pe bază de cupoane şi care oferă zilnic noi promoţii, au împânzit în mai puţin de jumătate de an spaţiul virtual românesc.

O să vă întrebaţi de scriu acest post. Răspunsul e foarte simplu. Aseară un fost coleg de şcoală mi-a spus că şi-a deschis o afacere împreună cu doi prieteni foarte buni şi dacă doresc să fac cunoscută printre cunoştinţele mele noua lui ocupaţie.

Pentru că a observat cât de bine se dezvoltă, pe internet, domeniul vânzărilor de servicii, la preţuri  cât de mult posibil reduse, el şi-a lansat site-ul www.azalma.ro . Activitatea este bazată pe cumpărături colective online.  E adevărat că e la început, dar sigur va avea oferte foarte bune, pentru fiecare dintre voi!

Care este de fapt mecanismul? Cei care conduc astfel de afaceri contactează diverse firme, care oferă o multitudine de servicii (înfrumuseţare, călatorii, dansuri, sport, mâncare, teatru, spa, evenimente, etc.), fac o înţelegere asupra preţului foarte redus, acceptat de ambele părţi şi apoi ofertele sunt postate pe site-urile specializate, deja, în reduceri pe bază de vouchere.

Ca oferta să devină activă trebuie să existe un anumit număr de solicitări din partea oamenilor.

Desigur există şi foarte multe persoane neîncrezătoare, cărora le este teamă să plătească înainte pentru un bun sau serviciu dorit.

Există  câteva condiţii care trebuie îndeplinite atunci când vrei să faci o comandă:

 1. Nu poţi comanda câte cupoane vrei! Numărul de vouchere pe persoană este limitat! (în funcţie de site-ul ales).
 2. Comanda se dă numai pe internet şi trebuie să-ţi faci un cont de utilizator.
 3. Plăteşti cu cardul (prin intermediul mobilPay). Dar stai liniştit, dacă oferta nu se activează, niciun bănuţ nu va fi retras din contul tău. Majoritatea companiilor acceptă carduri Visa şi MasterCard. Dacă sunteţi deţinătorul unui card Maestro o să aveţi surpiza că nu puteţi plăti. 😦
 4. Ofertele pe internet  sunt disponibile câteva zile sau ore, apoi expiră. Aşa că atunci când vă tentează ceva, nu pierdeţi timpul şi aplicaţi pentru ofertă!
 5. De asemenea, voucherele de reducere au anumite termene de valabilitate. Înainte de a vă lua în primire serviciul cerut, trebuie să vă faceţi programare(la respectivul salon de înfrumuseţare, la sala de sport, la cabinete medicale etc.)

După ce treci de paşii parcurşi pentru a comanda şi oferta s-a activat, primeşti pe mail cuponul de reducere solicitat şi achitat. Ceea ce e drăguţ e că poţi comanda vouchere pe care le poţi dărui. Aceste reduceri substanţiale nu sunt benefice numai pentru tine, ci şi pentru cei dragi!

Încercaţi şi voi! Eu n-am avut cardul protivit, dar cunoştinte şi prieteni foarte apropiaţi au beneficiat de foarte multe oferte de pe aceste site-uri. Şi nu s-a văitat niciunul că ar fi ţeapă. Sunt unele site-uri care conţin ofertele mai multor firme.

Iată câteva dintre ele:

www.cautareduceri.ro (vezi lista completă de site-uri dereduceri) , www.reducerideaur.ro , www.kuponiada.ro , www.groupon.ro , www.zumzi.ro etc.

Pe mine m-au convins. Au o gamă variată de produse şi servicii! Poţi alege de la o îngheţată, o salată sau o şedinţă de înfrumuseţare, la excursii în ţară şi în străinătate; de la programe la sala de sport sau de dans, la servicii medicale  şi alte zeci de oferte pentru toate gusturile.

Ofertele sunt valabile în foarte multe oraşe din ţară.

Fii cu ochii pe ele!

E foarte simplu! E foarte comod! Şi e foarte ieftin!

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://simplestaridespirit.wordpress.com/2011/04/11/nebunia-reducerilor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

 1. Si mai e Redutti.ro, care are si o campanie pentru cei „neincrezatori” in a cumpara cupoane…

  • Sunt foarte multe site-uri cu reduceri si tocmai din aceasta cauza multi cred ca ar putea fi pacaleli si se tem sa nu piarda banii. Ce-i drept sunt unele site-uri fantoma care nu-ti ofera incredere.
   In general romanii, si mai ales oamenii in varsta, merg pe principiul „iti dau banii acum, imi oferi produsul sau serviciul tot acum”. Ce-i in mana nu-i minciuna!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: