Şi românii-s talentaţi!

Bravo Adrian Ţuţu!

Cel mai talentat român a fost desemnat, de public, în finala primului sezon „Românii au talent”! El este Adrian Ţuţu, tânărul de 19 ani, care a ridicat în picioare mii de oameni şi care a transmis mesaje extraordinare prin melodiile sale!

Îl apreciez şi îi respect talentul! Mă bucură evoluţia lui în viaţă, care, deşi atât de tristă şi marcată de necazuri, n-a făcut altceva decât să-i dea puterea de a merge mai departe şi de a reuşi să fie favoritul milioanelor de români! Îi apreciez educaţia şi respectul pentru bunica şi pentru părinţii lui. Din păcate, cei care i-au dat viaţă nu-i sunt alături pentru a împărtăşi bucuria frumoasei realizări! El a demonstrat că POATE şi că e mândru că e român!

Cu toate acestea, este clar că a fost votat mai mult cazul lui social, decât talentul propriu zis. Faptul că e orfan de ambii părinţii l-a inspirat foarte mult, iar publicul plângăcios a dat imediat sms, impresionat de povestea lui.

Mi-ar fi plăcut să câştige Valentin Dinu! Este un om modest, sincer şi foarte talentat şi vorbesc aici de talent înnăscut, nelucrat! Merita să primească cei 120 000 de euro, pentru a-şi cumpăra o casă unde să locuiască cu familia. Mi-a plăcut că a cântat minunat, curat şi a ales o melodie superbă, care i-a pus în valoare vocea!

A fost spectaculoasă şi apariţia lui Ştefan Florescu, care face cu mingea ce vrea şi o mişcă la fel de uşor cum îmi plimb eu privirea de colo, colo! Sunt sigură că este vorba de foarte multă muncă şi voinţă pentru a ajunge la asemenea performanţe. Se pare că la el nu a contat atât de mult că şi-a vândut bicicleta pentru a se prezenta la preselecţii. Dar pe mine m-a impresionat ce a făcut pentru a-şi vedea visul împlinit. Şi mai mult decât atât, mă bucură gestul lui Andi Moisescu de a-i face cadou o bicicletă nouă.

Nici nu vreau să mă gândesc cum, în seara asta, am asculat sunete muzicale de necrezut! Şi n-au fost făcute de cine ştie ce aparat sau instrument performant, ci de un băiat de 14 ani, Cosmin Agache. M-a impresionat talentul lui de a scoate sunetele unui bass! E incredibil când îl asculţi! Dacă nu îl vezi făcând beatbox, ai impresia că muzica se derulează pur şi simplu pe bandă!

De asemenea, nu pot să nu amintesc de Alina şi Cristina, cele care, în spatele modestiei şi neîncrederii de sine, ascund voci minunate şi  o frumuseţe rar întâlnită. O frumuseţe interioară care completează talentul de a cânta!

Aceştia au fost preferaţii mei de la „Românii au talent”. Ţie cine ţi-a plăcut cel mai mult?

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://simplestaridespirit.wordpress.com/2011/04/26/si-romanii-s-talentati/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: