Injecţii cu botox la doar 8 ani

O fetiţă din Statele Unite este supusă la suferinţe crunte, de injectare cu botox şi epilare cu ceară, pentru a fi cea mai frumoasă de la concursurile de miss, dedicate fetiţelor de vârsta ei.

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/foto-revoltatoare-fetita-de-8-ani-injectata-cu-botox-pentru-un-concurs.html

Inocenţa copilei este pur şi simplu distrusă de ideile tâmpite ale mamei denaturate, psihopate si obsedate, care din punctul meu de vedere ar trebui torturată şi supusă la suferinţe fizice, asemenea celor pe care ea le aplică fetiţei sale.

E strigător la cer! Ce părinte ar putea  să-şi supună copilul la chinuri, la o vârstă la care ar trebui să-şi trăiască frumoasa copilărie, să se joace cu păpuşile, cu alţi copii, să meargă la şcoală sau să aibă cu totul alte preocupări, specifice vârstei?

Cum e posibil să-i injecteze toxina botulinică şi s-o epileze cu ceară atât de timpuriu? Păi la acest tip de tratament apelează în general persoanele între 30 şi 65 de ani, care au riduri reale şi foarte vizibile. Cum poate avea o copilă riduri la vârsta de 8 ani? Şi mai ales cât păr are ca să poată fi epilat?

Înţeleg că vrea să-şi vadă fetiţa câştigătoare la toate concursurile de frumuseţe. Am văzut acum câţiva ani, filmul Little Miss Sunshine, în care, la final, este prezentată exact antiteza dintre o fetiţă inocentă  şi care este opusul oricărui standard, pe care ni l-am putea închipui, de frumuseţe şi talent şi alte fetiţe,  ale căror mame le spoiesc feţisoarele cu farduri, le tapează părul, le îmbracă şi le aranjează de parcă ar avea 40 de ani.

Tot ce văd în aceste competiţii este o nebunie totală, părinţi denaturaţi şi copii care nici măcar nu se pot opune ideilor mamelor, puţin spus, frustrate. Mai degrabă… deplasate mintal.

Mă întreb dacă ia cineva măsuri. Femeile astea ar trebui închise. Pur şi simplu  îşi desfigurează fetiţele şi le fură copilăria.

Voi ce părere aveţi despre cazul fetiţei din SUA?

Dacă vreţi să aflaţi mai multe lucruri despre Botox şi despre efectele lui secundare, daţi click aici.

The URI to TrackBack this entry is: https://simplestaridespirit.wordpress.com/2011/05/14/injectii-cu-botox-la-doar-8-ani/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: