„Vii dezbrăcat şi te îmbrăcăm noi”

Aşa sună lozinca magazinului de haine Desigual, care astăzi a iniţiat cel mai nonconformist mod de a-ţi achiziţiona haine.  Primele 100 de persoane care s-au prezentat în lenjerie intimă, la deschiderea magazinului, s-au ales cu haine pe gratis.

Ce poate fi mai simplu şi mai plăcut? Te gândeşti că eşti la plajă, ignori privirea curioşilor şi te pui pe căutat vestimentaţia pentru ziua cu pricina.

Doar că cei care au şi beneficiat de haine gratis s-au trezit cu noaptea-n cap, au fugit rapid în Băneasa Shopping City şi au stat la coadă până la deschiderea mall-ului. Apoi şi-au dat jos textila, au rămas în lenjerie intimă şi-au dat iama prin rafturile cu haine. Cei care nu şi-au găsit pe măsura lor, au luat diferite obiecte vestimentare pentru iubiţi-iubite, fraţi-surori ş.a.m.d.

Campania a fost prima de acest gen din România şi a dat startul la promoţiile de  primăvară-vară.

Cel puţin nu a trebuit să fii gol puşcă, la fel ca în campaniile din America :). Dar de acum ne putem aştepta la orice… inclusiv la o astfel de iniţiativă.

Celor îndrăzneţi le urez: Spor la cumpărături!

Tu eşti unul dintre curajoşi?

http://stirileprotv.ro/stiri/social/cea-mai-tare-oferta-din-bucuresti-vii-la-magazin-doar-in-chiloti-si-primesti-gratis-doua-produse.html

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://simplestaridespirit.wordpress.com/2011/06/02/vii-dezbracat-si-te-imbracam-noi/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: